Stylistit paljastavat: Nämä hiustyylit vanhentavat naisia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiukset ovat kantajansa kruunu ja kertovat paljon sekä henkilön omasta persoonallisesta tyylistä että luonteesta. Kampaajat ovat kuitenkin huomanneet, että ihmiset tekevät välillä hiustyylinsä suhteen helppoja virheitä, jotka saavat naiset näyttämään ikäistään vanhemmilta. Tällaiset hiukset saavat naiset näyttämään vanhemmilta:

1. Ylipitkät hiukset

Pitkät hiukset voivat olla hyväkuntoisina todella kauniit, mutta selvästi todella pitkät yli puolen selän yltävät hiustyylit saavat naiset näyttämään monissa tapauksissa vanhemmilta.

2. Ohuet pitkät hiukset

Kun hiukset alkavat iän myötä ohenemaan, ne kannattaa leikata lyhyempään ja tasapidempään mittaan, että hiukset näyttävät jälleen paksummilta.

3. Liian tummat tai liian vaaleat hiukset

Hiusvärin tulisi sopia aina henkilön ihon väriin ja imarrella sitä. Väärä tai liian tumma sävy voi tehdä henkilöstä kalpeamman ja saada ihon näyttämään elottomalta ja vanhemmalta.

4. Jakaus

Jakaus keskellä päätä ei sovi kaikille, mutta jakausta ei siitä huolimatta kannata tehdä liian sivulle. Usein epätasainen ja hieman sivulla oleva jakaus on imartelevin ja näyttää rennon huolettomalta.

5. Volyymi

Liian tuuhealta näyttävä kampaus ja volyymi saavat naiset näyttämään vanhemmalta. Ilmavat ja liikkuvat hiukset nuorentavat, mutta päältä ylöspäin tupeeratut hiukset vanhentavat.

6. Shampoo

Vanhempana kannattaa valita omille hiuksille kampaajan kanssa sopiva shampoo sen sijaan, että ostaisi marketista shampoon, joka on tarkoitettu kaikille hiustyypeille.

7. Kiilto

Terveen kiiltävät ja hyväkuntoiset hiukset näyttävät aina nuorekkaammilta kuin kuivashampoolla tai hiuspuuterilla käsitellyt kuivalta näyttävät hiukset. Kannattaakin panostaa siis hyviin kiiltoa antaviin ja hoitaviin tuotteisiin.

8. Meikki

Hiustyylistä riippumatta vääränlainen meikki tai liian paljon meikkiä voivat saada naisen näyttämään helposti ikäistään vanhemmalta.