Nyt se on varmaa! Suomalaistähti on Star Warsin uusi Chewbacca

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen koripalloilija Joonas Suotamo toimi taannoin näyttelijä Peter Mayhewin sijaisnäyttelijänä Chewbaccan roolissa Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa. Nyt miehen on paljastettu olevan virallisesti Chewbaccan uusi esittäjä elokuvasarjan tulevissa osissa.

Joonas Suotamo pukee Chewbacca-asun päälleen tulevassa Han Solon spinoff-elokuvassa. Tähti jakoi Instagramissa asiaa koskevan viestin.

– Olen erittäin kiitollinen tästä upeasta tilaisuudesta päästä osaksi Star Wars -sarjaa, jota olen rakastanut lapsuudesta lähtien, Suotamo kirjoitti.

– Haluaisin kiittää perhettäni, ystäviäni, valmeantajia ja pelikavereita, näyttelijätovereita ja kuvausryhmää, Lucasfilmiä ja Disneytä, upean universumimme faneja ja erityisesti Peter Mayhewia, viesti jatkui.

– Peterin opastus ja ystävällisyys ovat olleet korvaamattomia lahjoja. Ne ovat lämmittäneet mieltäni ja valmistelleet minua tätä matkaa varten. Tavoitteenani on tehdä Peter ylpeäksi ja tarjota faneille se Chewie, jonka he tuntevat ja rakastavat, Suotamo lupasi.

Star Wars -elokuvasarjan seuraava osa on joulukuussa 2017 ensi-iltansa saava The Last Jedi. Siinä Chebaccan roolia näyttelevät sekä Peter Mayhew että Joonas Suotamo.

 

Here it is #chewbacca #starwars

A post shared by Joonas Suotamo (@joonassuotamo) on

It's Friday! Where is the disco? #friday #weekend #feelinggood

A post shared by Joonas Suotamo (@joonassuotamo) on