Uusi kuukautissuoja naisille – liimapuikolla häpyhuulet kiinni!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten yleisimmät markkinoilla olevat hygieniatuotteet kuukautisia varten ovat pikkuhousunsuojat, tamponit ja kuukupit. Nyt eräs yritys väittää kehittäneensä uudenlaisen menetelmän, joka perustuu siihen, että häpyhuulet liimataan kiinni.

Lääkäri Dan Dopps on perustanut Mensez-nimisen yrityksen, joka on tuomassa markkinoille nyt hyvin erikoista kuukautissuojaa. Tuote on huulipunalta näyttävä valkoinen liimapuikko, jolla naisen tulisi liimata häpyhuulensa kiinni.

Yhtiön väitteiden mukaan liiman ansiosta kuukautisvuoto pysyy vaginan sisällä eikä valu ulos. Kun nainen menee vessaan, virtsa kostuttaa liiman, jolloin sen teho loppuu ja häpyhuulet avautuvat. Tällöin yhden vessakäynnin aikana vuoto valuisi tuotelupauksen mukaan ulos vasta silloin kun naisen tulee käydä muillakin tarpeillaan.

Naiset eivät kuitenkaan näytä ottaneen uutta menetelmää hyvällä vastaan vaan monien mielestä tuote kuulostaa naurettavalta ja epämiellyttävältä. Moni on myös epäillyt suorasanaisesti koko idean käytännön toimivuutta. Aika näyttää tuleeko yritys joskus tekemään tuotteellaan miljoonia, vai unohtuuko se muiden toteutuskelvottomien keksintöjen kanssa.

You guys. The Chiropractor in West Wichita owns this fucking business and I. Am. Crying. 😂😂😂😂😂Meranda Cathlene Lee look

Publié par Thea Butler sur vendredi 17 février 2017