Kanye West Jeesuksena – erikoinen kultapatsas ihmetyttää Los Angelesissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesin Hollywood Boulevardille ilmestyi taannoin räppäri Kanye Westiä esittävä kullanvärinen patsas. Kanye-patsas poseeraa ristiinnaulittuna krusifiksiasennossa ja orjantappurakruunu päässään. Alapuolella lukee False Idol.

Kyseessä ei suinkaan ole tähden itsensä viimeisin tempaus. Patsaan on luonut losangelesilainen katutaiteilija Plastic Jesus. Taiteilijan mukaan työ kuvaa Kanyen viimeaikaisia vastoinkäymisiä ja epäsuosioon joutumista.

– Kanye on nero, mitä tulee kirjoittamiseen ja tuottamiseen. Hän ei kuitenkaan ole Jumala, vaikka olemmekin laittaneet hänet siihen asemaan. Kun hänen elämässään tai urallaan tulee vastoinkäymisiä, ristiinnaulitsemme hänet, Plasti Jesus kuvailee The Hollywood Reporter -lehdelle.

– Olemme nähneet tämän kaiken ennenkin Britney Spearsin ja Lindsay Lohanin kaltaisten ihmisten kohdalla. Samat ihmiset jotka nostavat hänet jumalalliseen asemaan ovat samoja, jotka kääntyvät häntä vastaan kun jotain tapahtuu, taiteilija jatkaa.

Splash
Splash
Splash