Kissan pelottava ulkonäkö karkotti ihmisiä – kunnes löysi rakastavan kodin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miss Raspberry -niminen kissa tietää miten vaikeaa eläinsuojasta on tulla rakastavan perheen adoptoimaksi mikäli oma ulkonäkö on pelottava tai normaalista poikkeava. Miss Raspberry on kiltti kissa, mutta sen alapurenta pelotti ihmisiä niin paljon, että kissa ei ollut saada kotia.

Lopulta kissa kuitenkin löysi oman perheensä, jonka mielestä poikkeava ulkonäkö on hurmaava. Reilun alapurennan vuoksi kissan alahampaat ovat koko ajan näkyvillä, minkä lisäksi Miss Raspberryn kielikin on aina suloisesti hieman ulkona.

Nykyään Miss Raspberry elää leppoisaa kotikissan elämää perheessä, jossa se saa paljon rakkautta ja rapsutuksia osakseen. Kissan jokapäiväisiä seikkailuja seuraa Instagramissa jo yli 53.000 ihmistä, jotka ovat täysin haltioissaan ihanan lemmikin ulkonäöstä.

Why do you keep throwing that ratty string in my face…Seriously! .. .. Thanks So much to @thedodo for the awesome video feature!!???

A post shared by Miss_Raspberry_Kittay (@miss_raspberry_kittay) on

I find your lack of treats disturbing?

A post shared by Miss_Raspberry_Kittay (@miss_raspberry_kittay) on

Let's get this weekend started! #friyay

A post shared by Miss_Raspberry_Kittay (@miss_raspberry_kittay) on

?Baby its COLD outside?❄⛄ #snowman#brrr#howlongtilsummer

A post shared by Miss_Raspberry_Kittay (@miss_raspberry_kittay) on