Tomaattimehun seassa erikoinen yllätys – onko tämä eläimen sikiö?

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias Jade Smith oli ostanut Bloody Mary -drinkkiä varten tomaattimehua Aldi-marketista. Kotona hän oli huomannut, että mehupurkki tuntui hölskyvän aivan kuin siellä olisi jotakin mehu kovempaa sisällä. Nainen oli päättänyt avata tölkin, jonka sisältö sai hänet kakomaan.

Tomaattimehupurnukan sisällä oli jotain hyvin erikoista. Purkista löytyi jokin tummempi ja vaaleampi asia, joka näytti naisen mielestä epäilyttävän paljon sikiöltä. Nainen teki The Sun -lehden mukaan heti valituksen Aldille, joka lupasi lähettää purnukan sisällön tutkittavaksi.

Aldi antoi Smithille hyvityksenä kauppaan 10 punnan lahjakortin pahoitteluiden kera. Heidän mukaansa tutkimuksista oli käynyt ilmi, että sisältö oli ollut vain hometta. Kuvien perusteella tätä on kuitenkin hieman vaikeaa uskoa, koska sisältö näyttää todella erikoiselta ollakseen hometta.