Kim Kardashian ja Chrissy Teigen yhteistyöhön – et varmasti arvaa millä alalla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytelevisiotähtenä, Kanye Westin vaimona ja sosiaalisen median kuningattarena tunnettu Kim Kardashian on palannut pienin askelin takaisin julkisuuteen jouduttuaan Pariisissa aseellisen ryöstön uhriksi viime vuonna. Kardashian tuntuu haluavan kokeilla tänä vuonna paljon uusia asioita, ja yksi niistä näyttäisi olevan kirjallisuus.

Kim Kardashian on tehnyt jo monia asioita urallaan, mutta monikaan ei varmasti olisi voinut uskoa, että seuraavaksi hän tulee perustamaan kirjakerhon mallikaunotar Chrissy Teigenin ja julkkiskampaaja Jen Atkinin kanssa. Ensimmäiseksi kirjaksi nainen on valinnut kirjan, joka on hänelle tällä hetkellä hyvin ajankohtainen ja tärkeä.

Ensimmäisenä Kim Kardashian haluaa laittaa ystävänsä lukemaan Betty J. Eadien kirjoittaman Embraced By The Light -kirjan, joka kertoo kirjoittajan omista kokemuksista lähellä kuolemaa. Kirjassa Eadie kertoo omakohtaiset kokemuksensa siitä kun hän oli lähellä menehtymistä, minkä jälkeen kirja käsittelee sitä miten hän on kokemustensa jälkeen elänyt täydempää ja tarkoituksellisempaa elämää.