Ihastuttava näky: Kissa ja vauva parhaat ystävykset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsista ja perheen lemmikeistä tulee monissa tapauksissa erottamattomat ystävykset. Välillä vauvojen otteet kissoja ja koiria kohtaan voivat olla kuitenkin niin rajut, että pienempikokoiset lemmikit eivät pysty olemaan täysin rentoutuneina vauvan vieressä.

Nyt videolla nähdään ihana tilanne, jonka perheenäiti on kuvannut talteen. Äidin Maddox-niminen poika rakastaa perheen Donna-kissaa, ja rakkaus näyttäisi suloisesti olevan täysin molemminpuolista. Vauva istuu lattialla sitterissään ja pitelee hyvin rentona olevaa kissaa sylissään.

Maddox osaa pidellä kissaa sylissään juuri oikein ja pojan varmat otteet ovat saaneet myös kissan rentoutumaan. Kissan häntä ei heilu ja sen korvat ovat tavallisessa asennossa, mikä jo kertoo sen, että sillä on täydellisen mukavat oltavat vauvan sylissä pojan rapsutellessa kissaa.