Lapset eivät tiskanneet – äidin kosto oli suloinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ja varsinkin jo teini-ikään tulleet ovat velvollisia auttamaan vanhempiaan kodin siistinä pitämisessä. Yleensä lapset ovat vastuussa kotona astianpesukoneen tyhjäämisestä ja täyttämisestä tai muista helpoista kotitöistä. Monet yrittävät kuitenkin laistaa yhteisistä kodin askareista.

Eräs äiti oli saanut tarpeekseen siitä, että lapset eivät olleet auttaneet häntä tiskien tiskaamisessa useista pyynnöistä huolimatta. Alyssa Perez oli ollut vastuussa keittiön siistimisestä, mutta saanut huomata, että äiti oli ottanut nopeasti ohjakset omiin käsiinsä.

Kun Alyssa oli mennyt keittiöön hän oli huomannut, että äiti oli poistanut keittiöstä kaikki ruokailuvälineet. Keittiössä oli enää pelkkiä kertakäyttöastioita ja muovisia ruokailuvälineitä. Alyssa oli ollut melko iloinen omasta peliliikkeestään ja siitä, että hänen ei jatkossakaan tarvinnut tiskata, mutta muu Twitter-kansa oli kuitenkin huolissaan perheen roskaamisesta.