Harry Potter -näyttelijä ei suostu fanien kanssa kuviin – hyvä syy taustalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ilmoitti aiemmin faneilleen, että hän ei aio ottaa enää ikinä yhtäkään yhteiskuvaa hänen faniensa kanssa. Bieber selitti faneille syyksi sen, että yhteiskuvien ottamisen vuoksi hänestä tuntuu, että hän on kuin näytillä oleva eläintarhan eläin, jonka tulee tahtomattaankin poseerata kaikkien kanssa.

Nyt Harry Potter -elokuvista monille tutuksi tullut näyttelijätär Emma Watson on tehnyt samanlaisen ilmoituksen faneilleen. Watson kertoi Vanity Fair -lehden haastattelussa, että hän ei tule ottamaan fanien kanssa yhteiskuvia, mutta hänen syynsä oli kuitenkin hyvin erilainen kuin Justin Bieberillä.

Emma Watson on sanonut, että hän ei pidä siitä, että häntä seurataan jatkuvasti, minkä vuoksi hän ei halua paljastaa sosiaalisen median julkaisuilla omaa olinpaikkaansa fanien ottamien kuvien kautta. Yhteiskuvat päätyvät aina kyseisten fanien sivuille minuuteissa, minkä ansiosta kaikki saavat tietää hänen olinpaikkansa, päivän asunsa ja seuransa todella tarkasti.

Watson ei kuitenkaan halua olla faneilleen missään nimessä töykeä, minkä vuoksi kuvan sijaan näyttelijätär kertoo tarjoavansa heille aikaansa. Nainen kertoi, että kuvan sijaan hän voi jutella fanien kanssa ja istahtaa hetkiseksi, mikä onkin tähden mielestä antoisampaa kuin kuvan antaminen.