Mies vaihtoi profiilikuvansa Tinderissä – naiset sekosivat heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisiä saatetaan välillä syyttää liiallisesta ulkonäkökeskeisyydestä, mutta Tinderin kaltaisten sovellusten myötä oma ulkonäkö on entistä tärkeämmässä asemassa kun toiselle yritetään antaa hyvä ensivaikutelma pelkän kuvan perusteella. Eräs mies halusi tietää miltä tuntuisi olla täydellisen miesmallin näköinen Tinder-sovelluksessa, minkä vuoksi hän teki leikkimielisen kokeilun.

Mies teki itselleen feikkiprofiilin, jonne hän latasi komean ja lihaksikkaan miesmallin kuvia. Tulokset olivat juuri sellaiset kuin hän oli ajatellutkin. Hän sai sanoa naisille käytännössä mitä tahansa, ja silti he halusivat antaa oman puhelinnumeronsa hänelle.

GermanLifter-nimimerkillä keskustelusivustolle kirjoittanut mies halusi todistaa kokeilullaan, että sovellusta käyttävät naisetkin ovat hyvin pinnallisia toisinaan. Useiden kommentoijien mielestä kokeilu oli kuitenkin julma ja vie muilta uskon kyseisen sovelluksen luotettavuuden suhteen.

Bodybuilding.com
Bodybuilding.com
Bodybuilding.com
Bodybuilding.com
Bodybuilding.com