Jounin Kauppa laajentaa pääkaupunkiseudulle – osakkaaksi ravintolaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äkäslompolossa tunnetuksi tulleen Jounin Kaupan kauppias, somejulkkis Sampo Kaulanen, on tänään kertonut suunnitelmistaan laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulle. Yllätykseksi ala, johon yhtiö lähtee mukaan ei ole kuitenkaan ruokakaupan ala, vaan ravintolatoiminta.

Kaulanen lähtee nimittäin osakkaaksi uuteen Siipiweikot-ravintolaan.

– Uskon Siipiweikkojen konseptiin ja olen havainnut itsekin, että Helsingistä puuttuu kunnon siipiravintola! Olen itse melkoinen siipiruuan ystävä ja Siipiweikot konsepti on tuttu Tampereelta. Vaikka ravintola-ala on Helsingissä tiukasti kilpailtu ja peli on raakaa niin uskon silti tähän hankkeeseen kuin kiveen, Kaulanen kertoo.

Tampereelta lähtöisin oleva Siipiweikot ovat Suomen tunnetuin siipiravintola. Sampo Kaulasen mukaan uusi ravintola remontoidaan tulevan kevään aikana, ja avajaisia tullaan viettämään jo kesäkuun alussa. Staran saamien tietojen mukaan ravintola tulee sijaitsemaan aivan Helsingin ydinkeskustan ravintolakeskittymässä Kinopalatsin talossa Rautatientorin vieressä.