Kissa sai uuden kodin – tähän kuvaan kiteytyy rakkaus!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Epätavallisen tai pelottavan näköiset eläimet joutuvat viettämään eläinsuojissa yleensä pisimmän ajan, koska moni perhe ei uskalla adoptoida tavallisesta poikkeavan näköistä lemmikkiä. Erilainen ulkomuoto ei kuitenkaan kerro siitä, että eläimillä olisi luonnevika vaan pikemminkin päin vastoin.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt monia hellyttäviä tapauksia, joissa ihmiset ovat saaneet epätavallisen näköisistä koirista ja kissoista kaikkein rakastavimmat, hellimmät ja luotettavimmat lemmikit. Tämän sai myös eräs pariskunta huomata adoptoidessaan eläinsuojasta Monty-nimisen kissan, joka ei näytä aivan tavalliselta kissalta.

Monty on onnistunut priskunnan lisäksi sulattamaan myös yli 300.000 muun ihmisen sydämet, koska kissalla on paljon siihen ihastuneita seuraajia Facebookissa. Pariskunta on lisännyt Montysta kissan YouTube-kanavalle ihanan videon, jossa nähdään miten suloisessa asennnossa kissa rakastaa nukkua lämmittäen miehen kaulaa koko yön.

Happy Monday everyone 😄

Publié par Monty sur lundi 27 février 2017

Tell the world that the most important thing in life is LOVE and not appearance <3I don't care how I look even though I looks different! I'm being loved unconditionally anyway :)

Publié par Monty sur lundi 13 octobre 2014