Alahärmän Power Park muutti nimensä? Google Mapsissa härskiä pilaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internetissä on monia tietopankkeja, joihin ihmiset pystyvät itse halutessaan paremmalla tietämyksellä muokkaamaan faktoja tai lisäämään kokonaisia tietosivuja. Muokkausominaisuuden vuoksi Wikipediassa on nähty jo monta kertaa se, että joku ehtii lisäämään sinne jonkin humoristisen lisäyksen ennen kuin se tarkistetaan ja poistetaan.

Nyt Google Maps -karttapalveluun on onnistuttu tekemään hauska muutos, joka ei mitä ilmeisimmin pidä paikkaansa. Härmässä Power Park -huvipuiston kohdalla lukeekin nyt aivan uudenlainen ajanviettopaikka, jonka nimi on Huvivaltio Ribulipark.

Huvivaltio Ribulipark on ilmestynyt Power Park -huvipuiston tilalle karttaan. Kaikki huvipuiston kuvaukset vaikuttaisivat olevan vielä oikein, mutta nimi on kuitenkin muuttunut. Huvivaltio Ribuliparkin nimen alkuperää voidaan vain arvailla, mutta se saattaisi johtua hurjien huvilaitteiden sivuvaikutuksista tai meneillään olevasta noroviruskaudesta.