Alkuperäiset Nokia 3310 -puhelimet viedään käsistä: ”Huomattava piikki”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on viime päivinä ihasteltu Nokia 3310 -matkapuhelimen uutta tulemista. Viime viikolla julkistetussa päivitetyssä mallissa on värinäyttö, nettiselain, kamera, Dual SIM ja huima neljän viikon stand by -aika. Uuden version julkaisun myötä alkuperäiset hittipuhelimet viedään käsistä.

Alkuperäisiä Nokia 3310 -puhelimia edelleen myyvän e-ville -verkkokaupan perustaja Ville Majanen kertoi Staralle, että uuden mallin julkistamisen aikaansaama mediahuomio on nostanut alkuperäisen myyntiä selvästi.

– Yhteensä Nokia 3310 -puhelimia on myyty e-villestä muutamia tuhansia kappaleita. Lisäsimme sen verkkokauppaamme vuonna 2014. Uuden mallin julkaisemisen jälkeen alkuperäisiä puhelimia on myyty noin 300 kappaletta, eli siinä on ollut huomattava piikki, Ville Majanen kertoi.

Myynnissä on käytettyjä, mutta korjattuja ja huollettuja laitteita, joihin on vaihdettu kuoret ja mahdolliset vialliset osat. Laitteen hinta on tällä hetkellä 19,90 euroa. Alkuperäisissä laitteissa ei ole esimerkiksi kameraa, nettiyhteyttä, GPS-paikanninta tai värinäyttöä. Akkukestoa kuitenkin riittää ja aikaa voi kuluttaa esimerkiksi legendaarisen matopelin parissa.