Hollywood-miesten kulmakarvat tulivat kalliiksi – muotoilija lennätettiin 12 000 kilometrin päästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähdet haluavat olla parhaimmillaan arvostetuissa palkintogaaloissa, joissa heidän ulkonäköään tarkkaillaan. Aiemmin uutisoitiin, että Leonardo DiCaprio olisi lennättänyt tunnetun kulmakarvamuotoilijan 12.000 kilometrin päästä laittamaan hänen karvansa juhlakuntoon. Myöhemmin kävi ilmi, että tämä ei kuitenkaan täysin pitänytkään paikkaansa.

Independent-lehden mukaan australialainen kulmakarvataiteilija Sharon-Lee Hamilton lennätettiin Los Angelesiin muutamankin tähden toimesta ennen Oscar-gaalaa. A-listan julkkikset halusivat heidän kulmakarvansa olevan juhlissa moitteettomassa kunnossa, minkä vuoksi he halusivat antaa kasvojensa karvoituksen vain luotettavimpien käsien haltuun.

Hamilton oli tällä kerralla hienotunteinen tähtiä kohtaan eikä paljastanut keitä hänen asiakkainaan kävi ennen Oscar-gaalaa. Naisen tunnettuihin asiakkaisiin tiedetään kuitenkin kuuluvan muun muassa Beyonce, George Clooney, Kim Kardashian, Mary-Kate ja Ashley Olsen sekä Serena Williams.

#triplelayermethod #weknowbrows #getplucked #australiasleadingluxurybrowbrand Bookings: 1300769011

A post shared by SHARON LEE (@sharonleeinc) on

We've had the pleasure of looking after powerhouse Serena Williams and her Mum several times now. #wedoitbest SLx

A post shared by SHARON LEE (@sharonleeinc) on

#whataday

A post shared by SHARON LEE (@sharonleeinc) on