Kanye West sai apua yllättävältä taholta – terapeuttina ex-appiukko

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West toimitettiin neljä kuukautta sitten käsiraudoissa psykiatriseen pakkohoitoon. Miehellä todettiin unettomuutta ja uupumusta, mutta myös psykoosin oireita. Kanye West on hoitanut mielenterveysongelmiaan ammattiavun lisäksi myös läheisten kanssa keskustellen.

Closer-lehti kertoo, että Kanye West on keskustellut tuntikausia puhelimessa Caitlyn Jennerin kanssa. Kanye Westin vaimon Kim Kardashianin entinen isäpuoli Caitlyn Jenner on ollut korvaamaton apu räppärille. Mies on jopa vieraillut Jennerin luona hänen Malibussa sijaitsevalla asunnollaan pitkien juttutuokioiden merkeissä.

Kanyella ja Caitlynilla kerrotaan olevan erittäin syvä yhteys. Itsetunto-ongelmista kärsinyt Caitlyn osaa antaa Kanyelle tuikitärkeitä neuvoja julkkisavioliittoon ja pieniin lapsiin liittyen. Hän on muun muassa neuvonut Kanyeta viettämään mahdollisimman paljon laatuaikaa Kim-vaimonsa kanssa. Kanye on aiemmin tukenut Caitlynia hänen sukupuolenvaihdosprosessissaan. Tällöin Caitlyn kehui Kanyen rakastavan häntä täältä ikuisuuteen.