Perheenisä löi vetoa tequila-pullollisen juomisesta – kuoli heti seurauksiin

Ohhoh! · Stara.fi

Joukossa tyhmyys tunnetusti tiivistyy, eikä päihteiden nauttiminen tee kenestään fiksumpaa. Nyt 23-vuotias nuori mies on kuollut Dominikaanisessa tasavallassa lyötyään vetoa, että kykenee juomaan pullollisen tequilaa kerralla.

Äskettäin esikoisensa saanut Kelvin Rafael Mejia huomasi La Romanan kaupungin paikallisessa The Vacca Lounge -yökerhossa kuinka eräässä pöydässä lyötiin vetoa siitä kuka juo eniten tequilaa kerralla. Hän pyysi saada liittyä joukkoon. Lopulta vedonlyönti eteni siihen pisteeseen, että Kelvin Rafael Mejia uhosi pystyvänsä juomaan kokonaisen pullollisen tequilaa kerralla, El Universal -lehti uutisoi.

Suorituksensa hän teki esiintymislavalla yleisön hurratessa äänekkäästi. Heti onnistuneen tempauksen jälkeen miehelle annettiin tämän vedonlyönnissä voittamat noin 630 dollaria, mutta heti sen jälkeen hän alkoi menettää tajuntaansa ja kuoli lopulta esiintymislavalle. Ruumiinavauksen mukaan kuolinsyy oli alkoholimyrkytys. Kännykkävideo traagisesta tapauksesta leviää parhaillaan verkossa.