Farrah Abrahamin uikkarit pettivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teiniäiti Farrah Abraham sai hiljattain aikaiseksi raivokkaiden äitien somemyrskyn, kun hän julkaisi kuvia meikatusta ja kuusivuotiaasta Sophia-tyttärestään. Viime syksynä tytär aloitti koulun ja Farrah joutui heti lapsineen rehtorin puhutteluun. Nyt hänen uikkarinsa ovat pettäneet.

Farrah Abraham oli ottamassa aurinkoa Los Angelesissa, kun hänellä oli yllään musta uima-asu. Hän makoili kaikessa rauhassa paparazzien tähtäimissä, kun uikkarit pettivät yllättäen ja toinen rinta pullahti esiin.

Viime aikoina Farrah on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hän on keskittynyt pääasiassa perhe-elämään. MTV-televisiokanavan realityohjelmasta aikoinaan julkisuuteen singahtanut Farrah Abraham puolusteli taannoin lapsensa meikkaamista, sillä hänen mukaansa kaikki pikkutytöt innostuvat meikeistä jossain vaiheessa elämäänsä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash