Mies selvitti pettämättömän kaavan – näin Britain’s Got Talent -ohjelmaan pääsee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Simon Brodkin on englantilainen koomikko, joka on tunnettu hänen hauskasta Lee Nelson -nimisestä hahmostaan. Brodkin oli varma siitä, että hän oli onnistunut keksimään kaavan, jonka avulla Britain’s Got Talent -ohjelmaan pääsee mukaan ja onnistuu hurmaamaan tuomarit, minkä vuoksi hän päätti kokeilla sitä käytännössä.

Brodkin oli huomannut, että onnistuneen esityksen pitää olla yllättävä esittäjän ulkonäköön ja olemukseen verrattuna, sen tulee olla isänmaallinen ja hänellä tulee olla jokin koskettava tarina hänen elämästään. Brodkin keksi hahmon, joka oli omasta isästään huolehtiva ja räppäävä rabbi, jonka avulla hän onnistui lopulta todistamaan väittämänsä oikeiksi.

Hahmonsa ja tarinansa avulla mies pääsi koekuvauksiin ja sitä kautta ohjelmaan mukaan. Itse karsinnassa hän sai Simon Cowellilta, Amanda Holdenilta, Alesha Dixonilta ja David Walliamsilta kyllä-äänet ja pääsi jatkoon. Kuvauksista poistuttuaan tuotantotiimi oli kuitenkin onnistunut selvittämään, että lavalla ollut mies ei ollutkaan rabbi vaan tunnettu koomikko.