Äiti kuuli huoneesta lohdutonta yökkimistä – isä oli vaihtamassa vaippaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaippojen vaihtaminen on yksi jokapäiväisistä tuoreiden vanhempien rutiineista, jotka tulevat sekä äidille että isälle todella nopeasti tutuiksi. Vaipan sisältö voi välillä yllättää vaipanvaihtajan, ja vaihdon yhteydessä voikin toisinaan tapahtua erilaisia lisävahinkoja.

Eräälle perheenisälle kakkavaipan vaihtaminen otti erityisen koville. Isä ei ollut vaippaa vaihtaessaan tainnut varautua omaan reaktioonsa, joka oli lohdutonta kakomista ja yökkimistä. Videolla nähdään isän tuskainen tilanne, jossa oksennuksen tuleminen on hyvinkin lähellä.

Nainen on kuvannut miestään vaipanvaihdossa varmasti tietäen, että se ei tule olemaan isälle helppoa vaikka kyse onkin omasta pikkuvauvasta. Mies kuitenkin yrittää päättäväisesti suorittaa tehtävänsä loppuun asti ja selviää siitä ilman sen suurempia vahinkoja.