Irina Shayk alusvaatekuvassa – povi vie kaiken huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Irina Shayk on miljoonien miesten päiväuni, ja hänen miesystäväsä Bradley Cooper on puolestaan miljoonien naisten valveunien kohde. Taannoin Irina kiinnitettiin kansainvälisesti tunnetun Intimissimi-alusvaatemerkin mainoskasvoksi. Nyt yhteistyö on taas kantanut tuoretta hedelmää.

Nyt Irina nähdään nimittäin poseeraamassa kurvikkaana Intimissinin tulevan malliston mainoskuvassa. Tänä vuonna Shaykillä tulee täyteen kymmenen vuotta alusvaatemerkin mainoskasvona.

Huippumalli Irina Shayk ihastui taannoin vaaleaan hiustyyliinsä, mutta hän tuli siihen tulokseen, että tummat hiukset sopivat hänelle paremmin. Kuvat osoittivat kuitenkin, että mikäli tähtönen muuttaisi joskus mieltään, olisi hän upea ilmestys myös vaaleissa hiuksissa.

Splash