BuzzFeed haastoi Duudsonit – hurjapäistä tuli toimittajia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaiset hurjapäät, Duudsonit, ovat viime aikoina viettäneet aikaa Yhdysvalloissa, jossa he ovat jatkaneet menestyksekkäästi valitsemallaan temppuilulinjalla. Heidän oleskelemisensa maassa ei ole jäänyt paikallisiltakaan sisällöntuottajilta huomaamatta, ja nyt BuzzFeed haastoi Duudsonit hauskaan kisaan.

BuzzFeed-sivuston työryhmä The Try Guys kokeilee aina kameran edessä hauskoja uusia asioita ensimmäistä kertaa. Nyt The Try Guys päätti haastaa Duudsonit ja pelaamiseen erikoistuneen Funhaus Productions -koomikkoparin hauskaan kilpailuun.

Kisassa Duudsonit ja Funhaus Productions ottavat toisistaan mittaa uutisten toimittamisessa. Kummankin ryhmän tulee kuvata paikalliselle KNBC-kanavalle inserttejä, juontoja ja lukea uutiset. Kokonainen jakso on jo julkaistu YouTubessa ja se on katsottavissa 2,49 euron hintaan.