Chrissy Teigen paljasti kärsineensä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

31-vuotias pienen Luna-tyttären äiti Chrissy Teigen näyttäisi olevan täydellinen äiti ja viettävän oikeaa kiiltokuvaelämää. Hän ja hänen muusikkomiehensä John Legend julkaisevat usein kuvia sosiaalisessa mediassa heidän ihanasta arjestaan pienen tyttären kanssa, mutta nyt Teigen on paljastanut, että aina kaikki ei ole ollut niin ruusuista.

Chrissy Teigen kertoi Glamour-lehden haastattelussa, että hänellä diagnosoitiin synnytyksen jälkeinen masennus. Hän ei ymmärtänyt mitä synnytyksen jälkeen tapahtui, koska sen piti olla hänen elämänsä onnellisinta aikaa, mutta silti tuore äiti vain itki jatkuvasti kaikesta.

Huonoina päivinä Teigen kertoi olleensa täysin vuoteen oma ja makoilleensa itkuisena sohvalla vauvan kanssa koko päivän, jolloin John Legend oli tullut hänen seurakseen makaamaan ja lohduttamaan häntä. Myöhemmin Teigen meni lääkäriin, joka totesi naisen kärsivän ahdistuksesta ja synnytyksen jälkeisestä masennuksesta.