Mikä bikinivartalo! Emily nautiskeli rantaelämästä täysillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaistähti Emily Ratajkowski on muutaman vuoden aikana noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista malleista. Tähti on myös herättänyt runsaasti kohua poseeraamalla vähissä pukeissa lukuisissa kuvissa ja musiikkivideoilla.

Nyt Emily on näyttäytynyt upean bikinivartalonsa kanssa julkkisten suosiman Malibun rannalla Paradise Covessa. Näyttävällä kaunottarella oli seurana poikaystävänsä Jeff Magic.

Äskettäin Ratajkowski oli laitettu kuvauksissa kävelyttämään koiraa New Yorkin kaduilla pelkät pitsialusvaatteet yllään ja nahkaiset bootsit jalassaan. Emily Ratajkowski kertoi ulkona olleen kuvausten aikaan vain hieman yli neljä astetta lämmintä. Malli hoiti kuvaukset kylmyydestä huolimatta hyvin ammattimaisesti ja saa koko katukuvan näyttämään keväisemmältä kuin se todellisuudessa onkaan.

Splash
Splash
Splash
Splash