Nintendon uudet pelikasetit maistuvat pahalta – yhtiö paljasti syyn

Digi Pelit · Tim Isokivi

Nintendo toi taannoin markkinoille uuden Switch-konsolinsa. Laitetta käyttäneet ovat selvittäneet jo suurimman osan sen ominaisuuksista, jotka eivät olleet ennen julkaisua tiedossa. Samalla konsolin pelikasettien on havaittu maistuvan pahalta.

Nintendo Switching pelikasettien pahan maun paljasti ensimmäistä kertaa toimittaja Jeff Gerstmann. Mies ihmetteli Twitterissä, mistä ne ovat oikein valmistettu. Lukuisat Switchin hankkineet kokeilivat maistaa kasetteja kotonaan, ja totesivat niiden olevan erittäin pahanmakuisia.

Nintendo on sittemmin paljastanut Kotaku-sivustolle syyn kasettien pahalle maulle. Niihin on lisätty myrkytöntä mutta kitkerän makuista denatoniumbentsoaattia. Tämän tarkoituksena on ehkäistä pieniä lapsia syömästä pienikokoisia muovisia pelikasetteja.