Blac Chyna taas omissa mitoissaan – poseerasi heti tiukassa asussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen malli Blac Chyna sai hetki sitten lapsen Rob Kardashianin kanssa. Chyna aloitti heti Dream-tyttären syntymän jälkeen painonsa tarkkailemisen, koska hän halusi päästä mahdollisimman nopeasti hyvään kuntoon ja takaisin omiin mittoihinsa.

Monien muiden tähtien tavoin myös Blac Chyna pääsi nopeasti raskauskiloistaan eroon. Nyt nainen on juhlinut Daily Mail -lehden mukaan sitä, että hän on onnistunut laihduttamaan peräti 20 kilogrammaa. Chyna kertoi painaneensa synnytyksen jälkeen 87 kiloa, mutta nyt vaa’an lukema näyttää 67 kiloa.

Blac Chyna esitteli kovan työnsä tuloksia kuvauksissa, jossa hänellä oli hyvin vartalonmyötäinen vaaleanpunainen trikoohaalari yllään. Nainen näyttäisi olevan jo nyt syystäkin hyvin tyytyväinen omaan ulkonäköönsä siitä huolimatta, että hänen tavoitepainoonsa on vielä 10 kiloa matkaa.

?

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

?

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

? Working on something for my Chyna Dolls

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on