Kitty Roo -huppari kissan omistajille – kissa kuin kengurun poikanen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissan omistajille on keksitty uusi todella pehmeä ja mukava huppari, jonka sisällä he pystyvät kantamaan omaa kissaansa. Kitty Roo -niminen huppari on kehitelty ihmisen ja kissan ihaniin yhteisiin hetkiin, joissa kissa voi tuntea olonsa mukavaksi ja lämpimäksi.

Kissat tunnetusti rakastavat lämpimissä paikoissa makoilemista, minkä vuoksi pehmoisen paidan eteen kiinnitetty iso tasku on kissoille täydellinen makuupaikka. Kissat kellahtavat hupparin taskuun selälleen niin, että ihminen voi tuijotella rakasta lemmikkiään silmiin samalla kun antaa sille rapsutuksia ja silityksiä.

Huppari soveltuu myös ihmisen ja kissan yhteisiin leikkihetkiin. Paidan hupussa olevista naruista on tehty erityisen pitkät juuri siksi, että ihminen pystyy naruja heiluttelemalle viihdyttämään taskussa makoilevaa kissaa, joka voi yrittää etutassuillaan naruja kiinni ja järsiä niitä mukavassa asennnossa omistajansa sylissä.