Parturilla todella erikoinen tyyli – asiakkaaksi omalla vastuulla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmiset levittävät sosiaalisessa mediassa kuvia, joiden avulla he haluavat varoittaa muita ihmisiä huonosta parturikampaamosta. Mikään ei pilaa päivää niin lahjakkaasti kuin huono kampaaja, joka tekee peruuttamatonta vahinkoa leikkaamalla henkilön hiukset väärään malliin tai esimerkiksi aivan liian lyhyeksi.

Nyt videolla nähdään australialainen parturi, jolla on hyvin omalaatuinen tyyli hoitaa asiakkaitaan. Video on tehty pilke silmäkulmassa ja asiakkaaksi uskaltautunut mies on selvästi parturin ystävä, mutta tämä ei silti onnistu vähentämään videon koomisuutta.

Parturi läpsii asiakastaan jatkuvasti todella napakasti poskille, minkä jälkeen mies alkaa ajamaan karvoja terävällä veitsellä miehen otsasta. Myöhemmin käy ilmi, että mies esittää selvästi turkkilaista Slatbaeksi kutsuttua miestä, joka tuli tunnetuksi lihan leikkaamisesta ja erikoisesta suolan ripottamistyylistään. Eräällä videolla kokki läpsii lihaa juuri samalla tavalla kuin parturi käsittelee nyt asiakastaan.