Vuohi seurasi trampoliinilla hyppivää lasta – halusi leikkiin mukaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Trampoliineilla hyppiminen on lapsille hauskaa puuhaa, mutta myös aikuiset ja välillä perheen lemmikitkin innostuvat hyppimään. Tällä kerralla videolla nähdään Nuppu-niminen vuohi, joka halusi lapsen kanssa samaan aikaan hyppimään.

Perheenäiti on kuvannut videolle tilanteen, jossa hänen lapsensa hyppii trampoliinilla ja vuodet leikkivät sen vieressä. Yllättäin toinen vuohista kiinnostuu trampoliinista ja alkaa puskemaan trampoliinin verkkoa, jolloin nainen yrittää sanoa vuohelle, että verkon läpi ei pääse trampoliinille.

Pienen puskemisen jälkeen Nuppu kuitenkin löytää verkosta reiän, josta se mahduttaa itsensä trampoliinin päälle. Nainen naureskelee vieressä kun vuohi menee lapsen kanssa hyppimään ja näyttää hyvin onnelliselta päästyään trampoliinille.