Katy Perry esitteli uuden lyhyen hiustyylinsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom löysivät viime vuonna rakkauden toisistaan. Pari ehti kuitenkin seurusteleman vain kymmenen kuukautta ennen kuin he päättivät yllättävistä syistä erota toisistaan sen jälkeen, kun parin oli huhuttu jo katselleen sormuksiakin.

Nyt Katy Perry on astellut jälleen sinkkunaisena yksin punaiselle matolle valokuvattavaksi. Uuden sivun käännettyään laulaja on myös muuttanut radikaalisti omaa hiustyyliään. Katy Perry on leikannut hiuksensa lyhyiksi sivuilta ja takaa, mutta jättänyt kuitenkin hieman vaaleaksi värjättyä pituutta päälaelle ja etuhiuksiin.

Katy Perryn ja Orlando Bloomin on kerrottu eronneen sen vuoksi, että 32-vuotias laulajatar olisi ollut valmis perustamaan perheen, mutta Bloom ei halunnutkaan enää perustaa uutta perhettä. Orlando Bloomilla on kuusivuotias Flynn-poika hänen edellisestä liitostaan huippumalli Miranda Kerrin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash