Penisfestivaali lähestyy Japanissa – vielä ehdit varata matkan

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nyt kannattaa matkustaa Japaniin. Sen lisäksi, että maaliskuun lopulla pääsee todistamaan maan kirsikkapuiden vaaleanpunaista loistoa, eli sakuraa, ehtii samalla reissulla vierailemaan joka kevät järjestettävillä penisfestivaaleilla.

Japanin Kawasakissa järjestetään joka kevät Kanamara Matsuri -niminen tapahtuma, englanniksi Festival of the Steel Phallus. Tapahtuman tarkoituksena on ylistää miesten sukupuolielintä. Tänä vuonna fallosymbolein juhlittava tapahtuma järjestetään 2. huhtikuuta, Tokyo Cheeapo uutisoi.

Hedelmällisyyden ihannointi on olennainen osa Kanamara Matsuri -festivaalia. Festivaalin juuret ovat jo 1700-luvulla ja juhlaa vietetään joka kevät. Nykyaikana tapahtuman avulla kerätään rahaa muun muassa sukupuolitaudeista ja turvaseksistä valistavaan työhön sekä HIV:n kitkemiseen. Penisfestivaalissa nähdään jättikokoisia fallossymboleita, peniskoristeita, asuja ja teemaan sopivia syötäviä.

?

A post shared by Roel Jich (@roeljich) on

Kanamara Festival! ?so funny! # #funny #japantourguide #tokyotourguide #osaka #travel #tokyo #beautiful #japan #sightseeing #privatetours

A post shared by Tokyo Personalized Tours (@tokyotourguide) on

かなまらさまwww? #candy #かなまらまつり

A post shared by Chuuuuu! (@kekomonchan) on

Dick festival??? Let's worship the dick, we all came from there?

A post shared by Urara Laura Takano (@urara_27) on