Vauva itki takapenkillä – kunnes isäkin alkoi itkeä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet vauvat itkevät nälissään, väsyneinä, ärtyneinä, pelästyneinä ja milloin mistäkin syystä. Vanhemmat yrittävät keksiä monesti erilaisia keinoja lohduttaakseen vauvaa ja saadakseen itkun loppumaan. Nyt videolla nähdään erään perheenisän käyttämä tekniikka, joka toimii yllättävänkin hyvin.

Vauvat ilmaisevat tahtoaan hyvin usein itkulla ja sitä edeltävällä ininällä, joka varoittaa vanhempia pian saapuvasta itkusta. Nyt videolla nähdään kuitenkin isä, joka on saanut tallennettua videolle hupaisan tilanteen, jossa hän saa vauvan itkun loppumaan heti alkamalla imitoimaan lasta.

Isä on kuvannut videolle takapenkillä itkevää poikaansa. Isä alkaa nopeasti imitoimaan poikaa ja esittää itkevänsä melko ärsyttävällä äänellä. Poika hämmentyy heti ja lopettaa itkemisen kuullessaan isän äänen. isä tekee asiansa selväksi ja sanoo vauvalle, että turha itkeminen kuulostaa hyvin raskaalta hänen korviinsa.