Poika antoi parturille vapaat kädet – ei todellakaan kannattanut!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että hiukset kertovat paljon kantajastaan ja ovat kuin henkilön kruunu. Hiukset voivat kertoa paljon henkilön elämäntyylistä ja persoonasta, minkä vuoksi moni haluaakin säännöllisin väliajoin käydä ammattilaisella päivittämässä oman tyylinsä.

Nyt videolla nähdään todella persoonallinen hiustyyli, jonka parturikampaaja leikkaa miehen hiuksiin. Parturi esittelee hiustenleikkaustaitojaan trimmaajalla, jonka avulla hän loihtii miehen takaraivoon kuvan, jossa karjapaimen näyttäisi harrastavan seksiä aasin kanssa.

Videolla ei kerrota tuleeko kuva olemaan tuolissa istuvalle asiakkaalle yllätys vai oliko se oikea tilaustyö. Yksi vaihtoehto on myös se, että alue ajellaan lopulta kokonaan kaljuksi, mutta pois ei voida sulkea sitäkään, että mies tulisi astelemaan kadulla aasin kanssa sekstaileva lehmipoika takaraivossaan.