Naiset luottivat kampaajaan sokeasti – näin siinä sitten kävi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiukset ovat naisten kruunu, jota moni suojeleekin viimeiseen asti valikoiden oman parturikampaajansa todella huolellisesti. Nyt kuitenkin kolme rohkeaa naista luottivat Los Agelesissa asuvaan hiusstylistiin niin paljon, että antoivat hänelle vapaat kädet.

Parturikampaajan tuoliin istahtaa tasaisin väliajoin asiakas, joka ei tiedä mitä hän haluaisi hiuksille tehtävän, mutta jolla on kuitenkin paljon mielipiteitä sen suhteen mitä he eivät ainakaan halua. Nyt Trent-niminen ammattilainen sai valita kolmelle naiselle hiustyylit, jotka hänen mielestään sopivat naisille parhaiten.

Trent valitsi hiustyylit naisille, jotka eivät saaneet edes peilin kautta seurata työn etenemistä. Naiset luottivat sokeasti Trentiin, joka loi jokaiselle upean uuden tyylin. Naisten onneksi jokaisen tyyli oli sellainen, josta he pitivät hyvin paljon. Taitavaan ammattilaiseen kannattaa aika ajoin luottaa, koska se voi yllättää hyvin positiivisesti.