Amazonin älykaiuttimesta puhuva pääkallo – karmiva tulos!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amazonin Echo-kaiuttimen digitaalinen avustaja Alexa toimii samaan tyyliin, kuin iPhonen Siri. Se vastaa käyttäjän kysymyksiin ja pystyy toteuttamaan sille annettuja käskyjä, kuten avaamaan sovelluksia ja soittamaan musiikkia.

Robotiikkaa harrastava Mike McGurrin päätti antaa Alexalle aivan uudenlaiset kasvot. Hän loi robottipääkallon, joka liikuttaa suutaan digitaalisen avustajan puheen tahtiin. Lisäksi hauskalla tavalla karmiva kallo liikkuu paikoillaan ja pyörittelee silmiään.

McGurrin kertoo kotisivuillaan kallon olleen alun perin hänen vaimonsa lahjaksi antama halloween-koriste. Miehen inspiraationa toimi video, jossa Alexa oli saatu puhumaan Billy Bass -muovikalan suulla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat