Näin teet korkokengistä mukavammat – 5 lyömätöntä niksiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Korkeat kengät ovat näyttävät, parantavat naisen ryhtiä ja tuovat moneen asuun enemmän tyylikkyyttä ja juhlavuutta. Korkokengät eivät kuitenkaan ole kaikkien mieleen, koska niiden käyttäminen voi sattua ja olla hyvin epämukavaa toisinaan.

Korkokenkien käyttämiseen on kuitenkin olemassa muutama hyvä niksi, joiden avulla kengät istuvat paremmin ja tuntuvat mukavammilta jaloissa. InStyle UK on julkaissut nyt viisi tapaa, joiden avulla korkokengistä voi tehdä mukavammat.

1. Pehmitä nahka

Pehmennä korkokenkien nahkaa kuumentamalla sitä hiustenkuivaajalla.

2. Kävele kengillä sukat jalassa

Pehmentämisen jälkeen korkokenkien nahka antaa hieman periksi, jolloin ne kannattaa pukea heti jalkaan. Pue jalkoihin paksut sukat ja korkokengät, ja tallustele sisätiloissa kengillä parin tunnin ajan.

3. Pehmusta kärjet

Asettele korkokenkien kärkeen pumpulia, joka pehmentää varpaiden osumaa kengän nahkaa vasten.

4. Antiseptinen voide

Jos et aio käyttää sukkahousuja, hiero jo etukäteen jalkoihin kipeytyville alueille antiseptistä voidetta.

5. Teippaa varpaat

Teippaa kummastakin jalasta kolmas ja neljäs varvas yhteen. Tämä on outo niksi, mutta se toimii ja vähentää rakkojen muodostumista.