Pitbull löysi nurmikentältä jäätä – riemulla ei ollut rajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat rakastavat syksyllä suuria kokoon haravoituja lehtikasoja, vesilätäköitä ja talvisin hauskaa puuterilunta, jonka päällä on mukavaa hyppelehtiä. Nyt videolla ihastuttaa kuitenkin innokas pitbull, joka on onnekseen löytänyt nurmen keskeltä ison jäätyneen lätäkön.

Nainen on kuvannut lyhyelle videolle hänen pitbulliaan huomattuaan, että se rakastaa jään päällä liukumista. Koira on silminnähden onnellinen juostessaan jään päällä, mikä on selvästi nähtävissä sen innostuneesta ilmeestä ja vauhdista.

Omistaja nauraa kuvatessaan koiraa, joka ei ole saada liukumisesta tarpeekseen. Se ottaa kerta toisensa jälkeen aina niin kovat vauhdit kuin se suinkin juoksemalla pystyy, minkä jälkeen se yrittää jarruttaa. Lopputulos on se, että koira liukuu jään päällä monta metriä, mikä näyttäisikin olevan leikin hauskin osuus.