Taapero opetti vauvaa kävelemään – ihana näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hauskoja tilanteita, joissa eläimet ovat auttaneet vauvoja kääntymään, ryömimään ja jopa konttaamaan. Tällä kerralla vauvan vain hieman häntä vanhempi serkku päätti auttaa pienempää kävelemään.

Vauva oli yrittänyt nousta jaloilleen jo jonkin aikaa ja uskaltautunut ottamaan yksin vasta pari askelta. Hänen vanhempi sekkunsa päätti kuitenkin vauhdittaa tytön oppimista nostamalla tytön pystyyn, tukemalla häntä ja taluttamalla kädestä pitäen eteenpäin.

Serkun pienellä avustuksella tyttö rohkaistui ja uskalsi astella eteenpäin. Kun tyttö kaatui, se oli alkamassa jälleen ryömimään. Tämä ei kuitenkaan sopinut serkulle vaan hän nosti tytön uudelleen pystyyn ja lähti kävelemään pikkuisen kanssa taloa ympäri.