George Clooney teki yllätysvierailun palvelutaloon – onnitteli faniaan henkilökohtaisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että Hollywood-tähti George Clooney on päättänyt asettua demokraattisen puolueen edustajaksi vuoden 2018 Kalifornian kuvernöörivaaleihin. Nyt näyttelijämies on vieraillut vanhustenkodissa tapaamassa iäkästä faniaan.

George Clooney teki äskettäin yllätysvierailun Lontoon länsipuolella sijaitsevassa Berkshiressä. Mies kävi onnittelemassa 87 vuotta täyttänyttä faniaan, Pat Adamsia. Charmikas näyttelijä saapui Sunrise of Sonning -palvelutaloon herrasmiehen elkein kukkakimpun ja kortin kera, BBC uutisoi.

Ruskeasilmäisen näyttelijän tapaaminen on ollut Pat Adamsin ikuinen haave. Palvelutalossa vallitsee käytäntö, jonka mukaan talon asukkaiden toiveita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan. He olivat lähettäneet George Clooneylle kirjeen, mutta eivät uskoneet miehen saapuvan paikalle.

Clooney oli soittanut palvelutalon ovikelloa kirje kädessään ja sai kaikki shokkiin. Onnellisin oli kuitenkin itse syntymäpäiväsankari. Näyttelijä osti palvelutalon läheltä kartanon Amal-vaimolleen ja itselleen vuonna 2014.

https://twitter.com/MalcolmHague/status/843460791831552000