Nämä 5 asiaa paljastaa: Oletko turisti vai seikkailija?

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä päivänä matkusteleminen ja uusien kokemusten etsiminen on todella suosittua, ja ihmisten yleisin säästökohde taitaakin olla uusi lomamatka. Moni julkaisee sosiaalisessa mediassa matkansa ajalta kauniita kuvia, jossa lomat näyttävät aina satumaisen ihanilta.

Ihmiset matkustelevat eri tavalla toisten pysytellessä omalla mukavuusalueellaan ja toisten etsiessä kokemuksia. Osa ihmisistä myös haluaa liikkua enemmänkin turvallisen virran mukana kun taas osaa haluaa nimenomaan päästä aitoon kulttuuriin ulkomailla kiinni ja saada uusia ainutlaatuisia kokemuksia.

Elite Daily -sivuston mukaan matkustajat ovat yleensä joko turisteja tai seikkailijoita. Turistin pystyy erottamaan seikkailijasta viiden eri asian perusteella.

1. Varaat viiden tähden hotellin

2. Käyt katsomassa vain suositut nähtävyydet

3. Syöt kalliissa ravintoloissa

4. Liikut aina taksilla paikasta toiseen

5. Et tutustu paikallisiin