Pikkutytön ulkonäkö kääntää päät – kuin ilmetty Ed Sheeran

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen muusikko Ed Sheeran palasi pienen tauon jälkeen soittolistojen kärkisijoille julkaistuaan uutta musiikkia. Sheeran valtasi juuri Iso-Britannian Top 20 -singlelistankin saamalla peräti 16 kappalettaan parhaiden joukkoon.

Nyt verkossa on alkanut leviämään kuva pienestä suloisesta tytöstä, joka näyttää hämmästyttävän paljon Ed Sheeranilta. Kuvan yhteydessä mietitään sitä, että miten pikkutyttö voi näyttää Ed Sheeranilta jopa enemmän kuin Sheeran itse. Vanhemmatkin ovat huomanneet saman.

Kaksivuotias Isla Walton -niminen pikkutyttö on kuin ilmetty Ed Sheeran, minkä vuoksi vanhemmat kutsuvatkin häntä vauva-Sheeraniksi. Vanhemmat ovat kertoneet DevonLive-sivuston mukaan, että tuntemattomat ihmiset pysähtyvät usein ihmettelemään lapsen ulkonäköä. Samojen piirteiden ja oranssien hiusten lisäksi tyttö rakastaa Ed Sheeranin musiikkiakin.