Paljon seksiä harrastavat ovat parempia työntekijöitä

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Seksillä on runsaasti hyödyllisiä terveysvaikutuksia ja sitä on usein verrattu yhtä oleelliseksi osaksi elämää kuin ravinto ja lepo. Nyt on toteutettu tutkimus, jonka mukaan enemmän seksiä harrastavat työntekijät ovat onnellisempia töissään.

The Journal of Management on julkaissut tutkimuksen, jonka mukaan seksin harrastaminen vaikuttaa suoraan seuraavaan työpäivään. Tutkimukseen osallistui 159 työssäkäyvää avioparia, jotka pitivät päiväkirjaa kahden viikon ajan liittyen heidän seksin määriin ja työhyvinvointiin.

Tilastojen perusteella ihmiset rakastivat enemmän työtään, mikäli olivat harrastaneet seksiä edellisenä iltana. He myös tekivät työtehtävänsä paremmin. Toisin sanoen työnantajien kannattaisi kannustaa työntekijöitään eroottisiin seikkailuihin, mikäli haluavat onnellisia ja tehokkaita alamaisia.