John Mayer myönsi: Uusi kappale kertoo Katy Perrysta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja John Mayer seurusteli muutama vuosi sitten poppari Katy Perryn kanssa. Pariskunnalle tuli ero kolme vuotta sitten, mutta ilmeisesti Mayer ei vieläkään ole päässyt yli suhteestaan Perryn kanssa.

39-vuotias John Mayer julkaisi juuri uuden Still Feel Like Your Man -nimisen kappaleensa, joka kertoo eron jälkeisestä ikävästä ja jätetyksi tulemisesta. Mayer on nyt New York Times -lehden haastattelussa myöntänyt, että kappale kertoo Katy Perrysta. Miehen mielestä on ilmeistä, että kappaleen sanat kertovat laulajattaresta, jonka jälkeen hän ei ole pystynyt vieläkään aloittamaan uutta suhdetta.

Kappale kertoo siitä kuinka yksin jääneestä tuntuu edelleen siltä kuin hän olisi entisen tyttöystävänsä mies. John Mayer pohti kuitenkin hyvin optimistisena myös jo tulevaa ja kertoi toivovansa, että hän löytäisi rinnalleen jonkun, joka haluaisi järjestää miehelle 40-vuotissyntymäpäiväjuhlat.