Katie Price jättipovi paljaana rannalla – kuin vappupallot!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rintansa viime vuonna jättimäisiksi suurentanut realitytähti ja malli Katie Price yllätti taannoin katsojat keskusteluohjelmassa sanomalla, että hänen mielestään kaikki lapset ovat vauvana rumia, eikä hän ymmärrä miksi niitä kutsutaan suloisiksi.

Parhaillaan Povipommi Jordan lomailee lastensa kanssa Malediiveillä, jossa hän yllätti kaikki ja paljasti uudet kurvinsa kokonaan. Yläosattomissa rannalla lomailleen kohujulkkiksen rintamus on nykyisin valtavan kokoinen, eikä siinä ole enää mitään luomuun viittaavia piirteitä.

Katie Price kävi vuonna 2016 ottamassa jo kahdeksannen kerran lisää silikonia rintoihinsa. Hän poistatti sitä ennen kaiken silikonin rinnoistaan terveydellisten ongelmien vuoksi, mutta otti pian jälleen uutta täytettä tilalle. Ja tietenkin aikaisempaa enemmän.

Splash
Splash
Splash