Gigi Hadid lankutti koko haastattelun ajan – vatsalihakset tulessa

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallien tulee pitää ulkonäöstään ja vartalostaan hyvää huolta. Terveellisen ruokavalion lisäksi mallien tulee myös treenata näyttääkseen hyvinvoivilta ja kauniilta suunnittelijoiden luomuksissa. Mallikaunotar Gigi Hadid pitää itsensä hyvässä kunnossa nyrkkeilemällä.

Nyt Gigi Hadidin nyrkkeilyvalmentaja Rob Piela haastatteli naista samalla kun Hadid treenasi. Haastattelu tehtiin osana Reebok-urheiluvaatemerkin #PerfectNever-nimistä kampanjaa. Malli antoi haastattelussa tosissaan kaikkensa, koska hän suostui lankuttamaan koko haastattelun ajan.

21-vuotias Gigi Hadid pysyi vatsalihaksia haastavassa lankkuasennossa aivan haastattelun loppumetreille saakka. Nainen puhui valmentajansa kanssa parhaan suorituksen tavoittelemisesta ja siitä miten itseään ei kannata ikinä pitää valmiina tai täydellisenä.