Hulk Hoganin uhkea tytär Cannesissa – rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-tähti Hulk Hoganin Brooke-tytär meni taannoin kihloihin Dallas Cowboys -tähden Phil Costan kanssa, mutta erosi jo muutaman kuukauden jälkeen. Kuuluisa isä ei peitellyt onneaan siitä, että pariskunnan kihlaus purkautui. Sittemmin Brooke katosi julkisuudesta.

Nyt Brooke on palannut julkisuuteen, sillä hän on parhaillaan Ranskan Cannesissa osallistumassa televisioalan MIPTV-seminaariin. Eilen Hogan kuvattiin Hotel Martinezin edustalla upeassa asussa, joka korosti hänen rintavakoaan.

28-vuotias Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Bollea, on tehnyt itseään tunnetuksi pääasiassa poseeraamalla vähissä vaatteissa ja joskus jopa alastomana. Hän yritti lanseerata itselleen omaa laulajan uraa toistaiseksi ilman suurta menestystä. Brooke on julkaissut kaksi albumia, joiden nimet ovat Undiscovered ja The Redemption. Hän nousi kuuluisuuteen perheensä elämää kuvaavasta Hogan Knows Best -realitysarjasta.

Splash
Splash
Splash