Hurja näky golf-kentällä: Alligaattoriemo ja 16 poikasta!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Golf on vaikea laji, joka vaatii vuosien harjoittelemisen ja hyvää keskittymiskykyä. Golfaajien keskittymiskykyä on etenkin floridalaisilla golfkentillä viime vuosina häiritty suurilla matelevilla tunkeilijoilla, jotka ovat tulleet keskeyttämään pelin.

Floridan Englewoodissa ja Palmettossa sijaitsevien golfkenttien pelaajat ovat saaneet yllättyä jo monet kerrat kun suuret alligaattorit ovat päättäneet tulla astelemaan keskelle viheriötä. Tällä kerralla golfkentälle tuli aikuisen alligaattorin mukana myös 16 poikasta.

Alligaattoriemo siirsi poikaset lammesta toiseen tallustellen rauhassa 16 pikkualligaattorin kanssa golfkentän läpi. Koko alligaattoriseurue on ollut varmasti mielenkiintoinen näky kentällä. Pelaajat pysyttelivät hyvän etäisyyden päässä matelijoista, mikä olikin varmasti viisasta emon ollessa poikastensa kanssa.