Hiphop-moguli: Olin Tupacin tappajan todellinen kohde!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Tupac Shakurin kuolema on mysteeri, josta on liikkeellä monia erilaisia teorioita vielä 20 vuotta tapahtuneen jälkeen. Nyt kiistanalainen musiikkimoguli Suge Knight on väittänyt tietävänsä, mitä kohtalokkaana yönä 7. syyskuuta 2016 todella tapahtui.

Suge Knightin mukaan hän itse oli Tupacin kuoleman johtaneen ammuskelun todellinen kohde. Mies väittää iskun takana olleen hänen ex-vaimonsa Sharita ja Knightin perustaman Death Row Records -levy-yhtiön entinen turvamies Reggie Wright Jr. Levymoguli oli ajamassa autoa, jonka kyydissä Tupac oli ampumavälikohtauksen aikaan.

Independent-lehden mukaan paljastus on peräisin Suge Knightin asianajajan Thaddeus Culpepperin julkaisemasta valaehtoisesta todistuksesta. Hiphop-moguli ei ole aikaisemmin suostunut paljastamaan kenen hän uskoo olevan vastuussa Tupacin kuolemasta.

Myös entinen Los Angelesin poliisilaitoksen etsivä Russell Poole on kertonut uskovansa Knightin olleen suositun hiphop-artistin kuolemaan johtaneen ampmavälikohtauksen todellinen kohde. Tapausta tullaan käsittelemään tulevassa Tupac Assassination: Battle For Compton -dokumenttielokuvassa.