Pikkukissan lelu oli liian korkealla – sitten toinen kissa päätti auttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit onnistuvat välillä saamaan suosikkilelunsa vauhdikkaiden leikkien aikana sellaisiin paikkoihin, että lemmikkien on enää vaikeaa saada niitä sieltä omin avuin pois. Tällöin yleensä omistajat kuulevat lemmikkien anelevat maukumiset ja vinkumiset, mutta tällä kerralla toinen lemmikeistä tuli pienemmän apuun.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa pienikokoinen Orange Juice -niminen kissa ei saanut leluaan korkean tason päältä. Kissa maukui ja yritti saada lelua ensin omin päin, mutta isosiskon saavuttua paikalle se päätti luovuttaa ja pyytää isommalta kissalta apua.

Q-niminen kissasisko katseli ja arvioi tilannetta hetkisen ja päätti alkaa lopulta auttamaan pulassa olevaa pikkuveljeään, joka maukui ja katseli surullisena lelua. Isompi Q-niminen kissa sai lopulta napattua lelun ja ojensi sen suoraan onnellisen pikkuvelin tassuihin.